Biomedic

Preduzeće Biomedic doo, je svoj put počeo kao bioshop Minela u Banja Luci, a danas nakon tri decenije rasta i razvoja u svom sastavu imamo četiri bioshopa i veleprodajni sektor.
Sa ponosom možemo reći da smo prvi a ujedno i lideri na bosanskohercegovačkom tržištu i u regionu u segmentu organske hrane, organskih dodataka prehrani te organskoj kozmetici i sredstvima za higijenu.
U svom razvoju smo se ponašali kao zastupnik potrošača kod proizvođača, jer smatramo da samo zadovoljan potrošač / kupac može ostati poslovno vjeran određenom preduzeću.
Unutar preduzeća naš cilj kome težimo je da naši radnici imaju pozitivan stav prema preduzeću u kom rade.
Potičemo ih da otvoreno izražavaju svoja mišljenja i stavove kako bi stvorili ugodniju radnu klimu u kojoj se svi osjećaju zadovoljnima a samim tim s više elana smo svi usmjereniji ka ispunjenju radnih zadataka.

MISIJA

Misija preduzeća Biomedic doo, je da ponudi jedinstvene prirodne, biljne i zdrave proizvode, koji će pomoći ljudima u održavanju zdravijeg i srećnijeg života. Biomedic doo, kontinuirano ulaže u inovativnost ponude na tržištu, odnosno zadovoljstvo korisnika.
Putem svojih proizvoda pomaže ljudima da pozitivno utiču na kvaliteniji život i životne navike.

VRIJEDNOSTI

Vrijednosti preduzeća su u održivom upravljanju i izvršavanju društvene odgovornosti prema zajednici, provjerenom kvalitetu proizvoda koje nudimo i uzajamnom povjerenju prema kupcima i poslovnim partnerima.
Biti nosilac certifikata bonitetne izvrsnosti jedno je od rijetkih međunarodnih priznanja kojim dokazujete svojim potencijalnim partnerima da ste odgovorno i kvalitetno vođena kompanija s kojom treba poslovati, a Biomedic je nosilac certifikata bonitetne izvrsnosti već pet godina za redom.